Inloggen | Registreren

Nieuws

Hieronder staan de meest recente gebeurtenissen.Tamara slaat nieuwe weg in met haar single “Heel Even”.

2012-01-05

 

Tamara Tol is vooral bekend van haar vrolijke, up beat liedjes. Maar het leven heeft meer diepgang dan dat. De laatste tijd is Tamara zich daar steeds meer bewust van geworden en dat wil zij graag kwijt aan haar publiek. 

Hoewel ze haar warme Volendamse nest niet wil verloochenen, voelt ze zich vooral een volwassen Nederlandse vrouw. Met het nodige gevoel voor stijl en klasse wil ze haar meer emotionele kant blootgeven. Ze is op zoek gegaan naar liedjes die dat op de juiste manier kunnen overbrengen. Liedjes met inhoud en gevoel. Mooie melodieën en teksten die een vrouw raken, diep onder haar huid.

Op haar zoektocht werd ze al gauw geraakt door het liedje “Heel Even”. De sfeer ademt precies uit wat Tamara nu voelt en graag wil overbrengen. Stijlvol, gevoelig en volwassen. Dat zijn de kenmerken die duidelijk hoorbaar en voelbaar zijn in haar vertolking van het  prachtige Italiaanse origineel “Ancora” (in Nederland als “Heel Even” bekend geworden door Shirley Zwerus). In de donkere maanden van het jaar denken we allemaal na over het leven en “Heel Even” kan dat beetje extra warmte geven waar we nu zo’n behoefte aan hebben. Tamara hoopt dat ze haar fans zal raken en dat ook vele anderen de mooie tekst opnieuw zullen ontdekken. Met deze eerste serieuzere song wil Tamara graag een breder publiek bereiken en laten zien dat ze meer kan. Andere, soortgelijke liedjes, staan al klaar om opgenomen te worden.

 

- Beluister het fragment hier!

- Download de nieuwe single hier!Nieuwe single

2011-12-21

 

6 januari is de release datum van de single die " Heel even " gaat heten.

" Heel even" is een van de voorlopers op het nieuwe album dat Tamara samen met haar producer Piet Souer aan het opnemen is.Opnames nieuw Nederlandstalig album zijn begonnen

2011-10-07

 

Tamara geeft zichzelf op nieuw album.

Tamara is de studio weer ingekropen om een nieuw Nederlandstalig album op te nemen. Samen met haar producer Piet Souer heeft zij teksten gekozen die haar gevoelige kant laten zien. "Dit album komt op het juiste moment in mijn leven" zegt Tamara. Het laat een nieuwe kant van de altijd zo vrolijke Tamara zien waar veel van haar fans zich in zullen herkennen. Gevoelig, meer volwassen en reflecterend. "Ik probeer in dit album zo dicht mogelijk bij mijn ziel te komen" aldus Tamara. Ze schroomt daarbij niet haar emoties te delen met haar publiek. De teksten krijgen nog meer lading door de gevoelige arrangementen. In de juiste sfeer zal menigeen bij het beluisteren van dit album even kippenvel krijgen, even geraakt worden. En daar is het Tamara met dit speciale album om te doen... om de mensen te raken. 

 
Release

2011-08-27

26 augustus 2011 was de release datum van de nieuwe Duitse single "  Für die Liebe leben  ".

 

De single is te downloaden in 4 verschillende versies.

Een Single versie, Up-tempo, Acoustic en Karaoke.

 

                                                    Nieuwe Duitse single

2011-06-14

We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe Duitse single van Tamara.

Deze zal "  Für die liebe leben " gaan heten en wordt uitgebracht in 3 verschillende versies.<<    < Vorige - Pagina 42 van 43 - Volgende >    >>

        

    Als de Zon Weer Schijnt - Single - Tamara Tol