Inloggen | Registreren

Nieuws

Hieronder staan de meest recente gebeurtenissen.2012-02-282012-01-24

Tamara zal de komende tijd weer vaker in het land te zien zijn.

 

Zaterdag 28 januari:

Holland FM

14:00 uur

Live interview + optreden

De Grote Keizer
Kalverdijkje 76a
8924 JJ
Leeuwarden
Tel : 0900-400-1070  of   058-2334910

 

Maandag 30 januari:

BingoFM, RTVUtrecht

11:30 uur  live interview

 

Zaterdag 4 februari:

RTV West

12:00 uur   Live interview

 

Zondag 19 februari

MidvlietFM

13:10 uur live interview

 

Vrijdag 24 februari:

RTV Oost " Goeie morgen Overijssel ".

Mee presenteren en live zingen.

 

Woensdag 7 maart:

TV Limburg

Schaarbroekerweg 42

6042 EJ Roermond

14:45 uur  TV optreden TV Limburg

  2012-01-12

Voor degenen die in plaats van de single te downloaden liever een werkelijke single in handen willen hebben is hier een link waar u de nieuwe single van Tamara " Heel Even " kunt bestellen:

 http://singlecd.nl/index.php?action=search&lang=NL&srchval=tamara&custsubmit2.x=16&custsubmit2.y=6

 

 

 Tamara slaat nieuwe weg in met haar single “Heel Even”.

2012-01-05

 

Tamara Tol is vooral bekend van haar vrolijke, up beat liedjes. Maar het leven heeft meer diepgang dan dat. De laatste tijd is Tamara zich daar steeds meer bewust van geworden en dat wil zij graag kwijt aan haar publiek. 

Hoewel ze haar warme Volendamse nest niet wil verloochenen, voelt ze zich vooral een volwassen Nederlandse vrouw. Met het nodige gevoel voor stijl en klasse wil ze haar meer emotionele kant blootgeven. Ze is op zoek gegaan naar liedjes die dat op de juiste manier kunnen overbrengen. Liedjes met inhoud en gevoel. Mooie melodieën en teksten die een vrouw raken, diep onder haar huid.

Op haar zoektocht werd ze al gauw geraakt door het liedje “Heel Even”. De sfeer ademt precies uit wat Tamara nu voelt en graag wil overbrengen. Stijlvol, gevoelig en volwassen. Dat zijn de kenmerken die duidelijk hoorbaar en voelbaar zijn in haar vertolking van het  prachtige Italiaanse origineel “Ancora” (in Nederland als “Heel Even” bekend geworden door Shirley Zwerus). In de donkere maanden van het jaar denken we allemaal na over het leven en “Heel Even” kan dat beetje extra warmte geven waar we nu zo’n behoefte aan hebben. Tamara hoopt dat ze haar fans zal raken en dat ook vele anderen de mooie tekst opnieuw zullen ontdekken. Met deze eerste serieuzere song wil Tamara graag een breder publiek bereiken en laten zien dat ze meer kan. Andere, soortgelijke liedjes, staan al klaar om opgenomen te worden.

 

- Beluister het fragment hier!

- Download de nieuwe single hier!Nieuwe single

2011-12-21

 

6 januari is de release datum van de single die " Heel even " gaat heten.

" Heel even" is een van de voorlopers op het nieuwe album dat Tamara samen met haar producer Piet Souer aan het opnemen is.<<    < Vorige - Pagina 41 van 42 - Volgende >    >>

        

    Als de Zon Weer Schijnt - Single - Tamara Tol